TRANSFERI

Španjolci: Kovačeva prva želja je najbolji hrvatski veznjak. Monaco šalje ponudu

MARCELO BROZOVIĆ prva je želja Nike Kovača nakon što je prije mjesec dana postao trener Monaca, pišu španjolski mediji i dodaju da je taj klub već pripremio ponudu.

Interu daje 22 milijuna da mu prepusti igrača koji je među Nerazzurrima pet i pol godina, otkako je uz odštetu od 8,5 milijuna eura tamo prešao iz Dinama. 

Naravno, ovo je samo testna ponuda za Brozovića, koji vrijedi barem duplo više od onog koliko Monaco inicijalno nudi jer je u najboljim godinama (27), igra u životnoj formi, a ugovor s Interom veže ga do 2022.

Španjolci ističu sve ovo, ali i da je Inter spreman prodati Brozovića za pravu cijenu. Kovač će u borbi za Brozovića imati velikog i jako dobro poznatog rivala. 

Bayern, u kojem je dobio otkaz početkom studenog prošle godine, također želi Brozovića. Kovač ga je želio tamo dovesti dok je vodio najbolji njemački klub, u kojem i nakon odlaska hrvatskog trenera žele najboljeg hrvatskog veznjaka.

Kovač u ovoj utrci ipak ima barem jednu veliku prednost u odnosu na neusporedivo veći, uspješniji i atraktivniji Bayern. Brozović nije zaboravio da je upravo pod njim debitirao za Hrvatsku kao 21-godišnjak.

Pročitajte više