Španjolske novinare iznenadilo s kim je Vinicius razmijenio dresove. "Neočekivano"

Screenshot

BAYERN i Real Madrid odigrali su 2:2 u Münchenu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Pogotke za Bayern postigli su Leroy Sane i Harry Kane, dok je Vinicius Junior bio dvostruki strijelac Reala. Kamere su odmah nakon posljednja sučeva zvižduka snimile Viniciusa kako razmjenjuje dresove s Bryanom Zaragozom.

Riječ je o 22-godišnjem španjolskom krilnom napadaču kojeg je Bayern kupio za 18 milijuna eura od Granade. Zaragoza je na početku sezone bio hit-igrač u La Ligi, no Bayern ga je povukao sebi u zimskom prijelaznom roku. Međutim, Zaragoza je dosad svega četiri puta nastupio za bavarsku momčad. Preciznije, trener Thomas Tuchel dao mu je ukupno 61 minutu u bundesligaškim utakmicama s Bochumom, Mainzom, Heidenheimom i Union Berlinom.

VIDEO: Arena Sport

Marca se čudi tome da je Vinicius sa Zaragozom razmijenio dresove

Bild je zbog slabe minutaže početkom ožujka pisao da je Zaragoza "misterij za brojne fanove Bayerna", no sam nogometaš je poručio da ne planira napuštati klub s kojim je potpisao ugovor do 2027. godine.

Uzevši u obzir navedeno, novinari Marce, najčitanijeg španjolskog sportskog medija, napisali su da je Brazilčeva odluka da sa Zaragozom razmijeni dresove "neočekivana". S druge strane, njih se dvojica poznaju jer su jedan protiv drugoga igrali u španjolskoj ligi. 

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više