Španjolski mediji: Nakon Ramosa još jedna zvijezda napušta Real ovog ljeta

Foto: Epa

PRIJE dva dana Sergio Ramos je objavio da nakon 16 godina napušta Real Madrid. Jedan od najboljih stopera svih vremena i klub iz Madrida nisu se uspjeli dogovoriti oko produljenja ugovora i Ramos će karijeru završiti na nekoj drugoj destinaciji.

No Ramos nije jedina zvijezda koja će ovog ljeta napustiti Bernabeu. Francuski reprezentativac Raphael Varane ne želi potpisati novi ugovor i na izlaznim je vratima kluba.

Varane je to Upravi jasno dao do znanja, a kako je Francuz slobodan tek idućeg ljeta, Real ga želi prodati odmah da bi dobio odštetu.

Španjolski mediji danas su objavili kako će Varane odluku da napušta Real objaviti nakon Eura, a neki francuski mediji pišu da bi sjajni stoper trebao postati novi igrač PSG-a.

Le Parisien je objavio prije nekoliko dana da je PSG spreman izdvojiti oko 60 milijuna eura za Varanea, što bi za Kraljeve sigurno bila odlična zarada.

Također, očekuje se da će Varane potpisati ugovor do ljeta 2025. godine, prema kojem će godišnje zarađivati oko deset milijuna eura. 

Varane je u Real Madrid stigao prije godine iz Lensa za deset milijuna eura i pokazao se kao pun pogodak kluba sa Santiago Bernabeua.

Pročitajte više