Srna: Razočaran sam Englezima, onakvom igrom sigurno neće osvojiti Svjetsko prvenstvo

DARIJO SRNA ne krije razočaranje nastupom Engleske protiv Ukrajine. Iako su mnogi sumnjali da momčad Fabija Capella može izgubiti u Dnipropetrovsku, to se dogodilo. Utakmicu je već u 13. minuti usmjerila pogreška Rija Ferdinanda nakon koje je Robert Green skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton. Sa 11 metara nije bio precizan Andrij Ševčenko, ali je sve ispravio Nazarenko u 29. minuti.

Engleska se tako, iako to nije htjela, osvetila Hrvatskoj za propuštanje prošlog Eura. Slaven Bilić kaže da ništa ne zamjera Gordom Albionu, jer su se izabranici Capella maksimalno borili, ali Srna ne dijeli mišljenje izbornika.

"Jako sam razočaran nastupom Engleske u Dnipropetrovsku. Očekivao sam da će odigrati na sasvim drugoj razini", prenosi Srninu izjavu Mirror.

Engleska pod Capellom djeluje sjajno, za razliku od ere kad ju je vodio Steve McClaren. Suvereno su odradili kvalifikacije i mnogi ih vide kao jednog od favorita za osvajanje turnira u JAR-u.

"Bude li Engleska igrala kao u Ukrajini, jasno je da neće osvojiti Svjetsko prvenstvo. Nisu igrali sa željom da pobijede. Osim toga, to je razočaravajuće za sve naše igrače koji igraju u Premiershipu. Njihovi suigrači nisu im pomogli iako se Engleska već kvalificirala", zaključio je Srna.

Pročitajte više