Stigli optimistični Makedonci!

NEŠTO iza 11 sati, ekspedicija makedonske nogometne reprezentacije, na čelu sa izbornikom Srećkom Katanecom, sletjela je na Pleso.

Dobro raspoloženi makedonski reprezentativci nisu krili zadovoljstvo dolaskom u Zagreb. I dok se većina brzo sklanjala od novinara, najhrabriji od njih, nekadašnji igrač Dinama Goce Sedloski istupio je, najavio dobru utakmicu i ofenzivno formirane Makedonce.

"Od kada je Srećko Katanec izbornik igramo mnogo bolje. Više se ne koncentriramo samo na obranu, već i ozbiljno prijetimo protivničkom golu. Drago mi je što sam se vratio u Zagreb nakon nekoliko godina. Očekujem pune tribine i odličnu utakmicu. Hrvatska je naravno favorit, ali se ne namjeravamo odmah predati" - rekao je bivši libero Dinama Goce Sedloski.

Katanec je optimist, kao i uvijek, i ne zadovoljava se samo bodom iz Zagreba.

"Gledajte, ne zanima me jedan bod, jer kada odigrate neriješeno, zapravo radite u korist nekoj trećoj reprezentaciji. Mi idemo na pobjedu i od toga ne bježimo, iako nije dvojbeno da je Hrvatska favorit. Mi nećemo ništa mijenjati, igrat ćemo kao i dosad i nadati se najboljem." - rekao je Katanec.

Izbornik Makedonije dodaje kako nema namjeru markirati pojedine igrače, jer Hrvatska ima cijeli niz vrlo kvalitetnih individua.

"Ne bojim se nikoga posebno, već cijele momčadi, kolektiva, koji je u vašoj reprezentacija jako izražen. Krenut ćemo i jedni i drugi sa rezultatom 0:0 pa što bude.

V.B.
Foto: H.B.

Pročitajte više