"Moguće je da se u Zagrebu igra u zimskim uvjetima"

"Moguće je da se u Zagrebu igra u zimskim uvjetima"

"SLAVEN BILIĆ gleda u nebo i nada se da će u Čatežu prestati padati snijeg. Međutim, čini se da od toga neće biti ništa", piše makedonski Dnevnik o molitvama koje je Biliću nebo ipak uslišilo, ali je on svejedno treninge premjestio u Maksimir.

"Kockaste su u staroj bazi Čatežu dočekali zimski uvjeti zbog kojih je Bilić bio prisljen prvi trening održati na terenom koji je bio pod 10 centimetara sniježnog pokrivača", piše Dnevnik o zimskim radostima koje su hrvatsku reprezenatciju dočekale u Sloveniju.

Makedonski list također piše o nemogućnosti kvalitetnog treniranja i smanjenoj vidljivosti. "Ovdje bi bilo potpuno promašeno trenirati. Ne želimo bježati od mira što ga nudi Čatež, ali moramo promijeniti mjesto za trening", prenose Bilićevu izjavu i navodi da je kao alternativna lokacija za vježbanje figurirao Zaprešić, odnosno Meazza tamošnjeg Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snijeg je stigao i u Hrvatsku, pa nije isključeno da se utakmica igra u zimskim uvjetima. U Zagrebu se u ponedjeljak u 20:15 - vrijeme kada se igra utakmica, temperatura spustila na 2 stupnja. Prema vremenskoj prognozi, snijeg bi trebao nastaviti padati", prenosi Dnevnik. Snijeg je, kao što je poznato, prestao padati, ali obzirom na promjenjivo vrijeme, nije isključeno da u subotu opet zabijeli nebo nad Zagrebom.

"Pripremamo se kao da igramo protiv Engleske"

Makedonci ističu Bilićevu izjavu kako se hrvatska reprezentacija za predstojeći susret priprema kao da igra sa momčadi koja je do pred koji mjesec figurirala kao prvi favorit naše skupine, ali da nema  govora o odricanju uloge favorita: "I u Skopju idemo na pobjedu, a kamoli ne u Zagrebu"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara