Štimčevim dolaskom najgori klub HNL-a postao hit u kladionicama

TIJEKOM svoje premijere na klupi Zagreba novi trener Pjesnika dao je do znanja na koji način misli momčad iz Kranjčevićeve ulice podići iz sveopće letargije u koju je zapala - čvstoća u posljednjoj liniji, zgusnuta sredina terena na koju bi se trebali nadovezati brzonogi napadači recept su kojim Štimac misli otkloniti "epitet" fenjeraš ispred Zagrebova imena.

Zagreb je unatoč solidnoj predstavi na Poljudu bio potpuno inferioran Hajduku, ali ipak u dvoboj protiv Šibenika koji u petak igra na domaćem terenu ulazi kao apsolutni favorit, barem ako je suditi po kladionicama.

Naime, čim se ovaj par našao u ponudi hrvatskih kladionica Zagreb je okarakteriziran kao blagi favorit te se koeficijent na njegovu pobjedu kretao oko 2,20 dok je trijumf Šibenčana honoriran tečajem koji je vrlo često iznosio i preko 3,00. Ali takvi omjeri snaga nisu dugo bili važeći jer je koeficijent na pobjedu Zagreba padao proporcionalno broju uplata na Pjesnike.

Na Šubićevcu ništa novo: Šibenik ponovno upleten u sumnjivu utakmicu

Već nekoliko sati kasnije koeficijenti na pobjedu Zagreba spustili su se do 1,50 s koliko se i danas, dva dana prije utakmice, vrednuje prvo ovosezonsko slavlje ekipe koja na kontu nema nijednog osvojenog boda.

Naravno, ovaj potez bookmakera bio je dovoljan da krenu priče kako je Štimac već napravio dobar posao za Zagreb (osiguravši pobjedu i prije samog početka utakmice). Ne želimo ništa implicirati, ali znakovito je da se i u ovoj priči oko prognoza sumnjivih utakmica pojavljuje ime stalnog gosta u tim rubrikama - HNK Šibenik.

Pročitajte više