BORILAČKI SPORTOVI

Stipe Miočić završio pripreme za meč koji ga čeka za vikend

Foto: IG/StipeMiocic

STIPE MIOČIĆ nakon dugo vremena ponovno će nastupiti u jednom borilačkom meču.

No na sveopće razočaranje, neće se raditi o povratku bivšeg prvaka UFC-a u Octagon, već će Vatrogasac nastupiti u svom Clevelandu na posebnoj priredbi.

Dvoboj policajca i vatrogasca

Riječ je o Fight 2 Win ekshibicijskom grappling dvoboju u kojem će Miočića čekati Aaron Howard, vlasnik ljubičastog BJJ pojasa i aktivni policajac.

Američko-hrvatski teškaš je na svom Instagramu objavio fotografiju kojom je okončao pripreme za meč protiv Howarda. Miočića rijetko možemo vidjeti u kimonu, no na fotografiji ga gledamo upravo u "gi-ju" s trenerom.

“Sjajan trening danas! Ne mogu dočekati da nastupim u borbi ovog vikenda i to još za vrlo plemenitu svrhu. Sva zarađena sredstva idu fundaciji za poginule vatrogasce”, napisao je Miočić uz fotografiju.

Miočić u MMA svijetu nije nastupao još od UFC eventa 226 kada ga je nokautirao Daniel Cormier i oduzeo mu pojas prvaka teške kategorije. Vatrogasac od tada glasno zaziva revanš, koji bi se mogao dogoditi tek krajem ljeta ili početkom jeseni, no to su zasad samo špekulacije u nedostatku službenijih informacija.

Pročitajte više