Što se događa sa Schumacherom? Sele ga u bivšu Perezovu vilu na Mallorci

Foto: Getty Images / Guliver Image

CORINNA SCHUMACHER, supruga legendarnog bivšeg vozača Formule 1 Michaela Schumachera, kupila je kuću na Mallorci u koju će se bivša ikona Ferrarija preseliti. Nijemac je krajem 2013. pao tijekom skijanja na Alpama i zadobio ozbiljne ozljede glave, od kada se njegovo stanje krije od javnosti. Obitelj je do sada živjela u švicarskom kantonu Vaud, a njegova supruga odlučila je kupiti vilu na Mallorci za 30 milijuna eura.

Vila se nalazi na jugozapadu španjolskog otoka, a nekada je bila u posjedu predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, piše švicarski Illustre.

Tamo će Schumi imati prijeko potreban mir u nastavku teškog oporavka. Vila se sastoji od glavne rezidencije od tri tisuće kvadratnih metara, uz kućne vrtove i dva bazena te je nedostupna vanjskom svijetu. 

"Istina, Michael Schumacher doći će u naše mjesto", potvrdila je predsjednica općine Andratx Katia Rouarch.

Već pet godina se stanje legendarnog vozača krije od javnosti, a najčešće se samo nagađa o njegovom oporavku. Jedan od rijetkih koji ga je imao priliku vidjeti i to kratko prokomentirati bio je njegov bivši šef iz Ferrarija Jean Todt. 

"Vrijeme je da pustimo Michaela da živi na miru", poručio je Todt, a njemački mediji nagađaju hoće li Schumi svoje posljednje dane života provesti na Mallorci.

Pročitajte više