Strani mediji o novoj pobjedi: "Sebični" Kostelić ponovo slavio u Wengenu

STRANI mediji nisu puno analizirali još jednu pobjedu Ivice Kostelića u Svjetskom kupu. O Ivičinom slavlju na slalomu u Wengenu uglavnom pišu agencije i to su obično šturi izvještaji o poretku. Ipak, pronašli smo nekoliko zanimljivosti - kanadski Vancouver Sun je vijest o Kostelićevoj pobjedi donio s naslovom "'Sebični' Kostelić opet slavio u Wengenu", dok je srpski Mondo stavio naslov "Ivica leti!".

"Hrvatski skijaš Ivica Kostelić nastavio je sa uspjesima u odličnom početku ove godine, pošto je danas pobijedio u slalomu Svjetskog kupa, održanog u Wengenu. Kostelić je u dvije vožnje imao vrijeme od minutu i 45.28 sekundi, čime je povećao prednost u ukupnom plasmanu Svjetskog kupa", prenosi srpska agencija Beta.

O Kosteliću se piše i u Sloveniji.

"Trodnevni praznik skijanja u Wengenu završio je slalom u Svjetsko kupu kojega je suvereno osvojio hrvatski skijaš Ivica Kostelić svojom drugom uzastopnom pobjedom", navodi slovenska STA.

Evo što piše Reuters, jedna od najvećih agencija na svijetu.

"Vodeći u ukupnom poretku Ivica Kostelić nastavio je svoju sjajnu sezonu slavljem u Wengenu. Ovo je njegova druga pobjeda u tjednu i četvrta u godini", piše Reuters.

Strani mediji: "Sebični Kostelić ponovo slavio", "Ivica leti!"

Pročitajte više