Vujović poludio na suce i stao na gol Slovenije

Foto: Hina, RTL, Screenshot

U NEVIĐENOJ drami u zagrebačkoj Areni Slovenija i Njemačka remizirale su 25:25, ali tek nakon što su suci poništili pobjedu Slovenaca od jednog gola razlike i spasili Nijemce poraza.

Nakon što je Paul Drux 10-ak sekundi prije kraja poravnao na 24:24 u napadu u kojem je Njemačka igrala bez vratara, Slovenija je izvela "brzi centar" te je Blaž Janc pogodio za 25:24 s istekom vremena.

Slovenski rukometaši na parketu, kao i navijači na tribinama, već su slavili pobjedu nad europskim prvacima, ali ubrzo je stigao hladan tuš. 

Nijemci su potom izvršili snažan pritisak na litavske suce koji su nakon 10-ak minuta pregledavanja snimke, a da nikome nije jasno što su pregledavali, odlučili priznati slovenski gol, ali i dosuditi sedmerac za Njemačku uz crveni karton Blažu Blagotinšeku. Tobias Reichmann je iskoristio taj sedmerac i susret je okončan podjelom bodova.

 

Dok su suci pregledavali snimku, s tribina se orilo "Cigani! Cigani!".

Izbornik Slovenije Veselin Vujović poludio je na suce, iz protesta ušao na teren i stao na gol.

"Ne znam što reći, ne znam čime smo zaslužili ovakav tretman EHF-a", rekao je nakon utakmice Vujović, razočaran suđenjem litavskih sudaca tijekom cijelog susreta.

Pogledajte reakcije slovenskih navijača nakon utakmice.



 

 

Pročitajte više