SUDAČKI HOROR Pogledajte neshvatljive odluke sudaca Lige prvaka

Foto: Getty Images/Guliver Image

RUGAMO se sucima u HNL-u, no kad pogledamo ovogodišnju Ligu prvaka barem nam je malo lakše. Jer ovo što prikazuju najbolji europski suci u najelitnijem europskom klupskom natjecanju je kriminalno.

Na trima večerašnjim utakmicama četvrtfinala Lige prvaka suci su napravili tri kardinalne pogreške koje su izravno utjecale na rezultat. Prvo je u Dortmundu Kylian Mbappe doveo Monaco u vodstvo iz čistog zaleđa. Nevjerojatno je da linijski sudac nije vidio da je Monacov napadač bio barem metar iza zadnje linije Borussije.



 

Potom je švedski sudac Jonas Eriksson u Madridu start Albrightona na Griezmannu okarakterizirao kao kazneni udarac, iako je bilo očito da je Atleticov napadač srušen izvan šesnaesterca.



 

Nekoliko minuta kasnije, Nicola Rizzoli u Münchenu je dosudio kazneni udarac za Bayern nakon što je Carvajal igrao rukom. No na usporenoj snimci vidjelo se da je lopta Realova braniča pogodila u prsa.

Nasreću po Rizzolija, Arturo Vidal poslao je loptu nekoliko metara preko gola, no moglo je biti 2:0 za Bayern i pitanje bi li se Real vratio u utakmicu.

Pročitajte više