"Sudili su nam Francuzi protiv momčadi koja ima francuskog trenera i deset Francuza"

TRENER nogometaša Olympiacosa, legendarni Brazilac Zico, razočarano je nakon poraza od Arsenala na Emiratesu (2:0) ustvrdio kako je veliku ulogu u konačnom rezultatu imao sudac Stephane Lannoy.

Zico, naime, tvrdi kako je pogodak Andreja Aršavina za konačnih 2:0 postignut iz zaleđa.

"Imali smo tri francuska suca s francuskim trenerom u suparničkoj momčadi u kojoj igra deset Francuza", cinično je rekao Zico novinarima nakon utakmice.

"Možda su suci ipak mogli biti iz neke druge države. Ali nadajmo se da je pogreška bila nenamjerna."

Zico je na kraju ipak priznao i da je Arsenal bio bolja momčad.

"Arsenal igra vrlo lijepo, napadački. Nije da smo se mi cijelo vrijeme branili, već je to bila posljedica Arsenalovog načina igre", zaključio je Brazilac.

Menadžer Topnika Arsene Wenger nije odgovarao na Zicove opaske o sucima, usredotočio se na igru svoje momčadi u kojoj je naš Eduardo bio asistent za pogodak Van Persieja.

"Iznimno sam sretan, jer smo odigrali odlično prvo poluvrijeme. Nažalost, nismo iz toga izvukli korist i na poluvrijeme smo otišli s 0:0. Bilo je teško igrati tako kvalitetno svih 90 minuta. U drugom su nam dijelu noge malo otežale, a s time je nestala i tečnost. Plan je bio ne praviti pogreške, čekati da oni padnu malo više i iskoristiti to u zadnjih 20 minuta. Ukupno gledajući, mislim da smo dominirali svih 90 minuta, a oni su se dobro branili", rekao je Wenger.

Pročitajte više