Suluda presica Mourinha: "Za sve je kriv taj moćni čovjek iz Reala"

Foto: Epa

NAKON poraza Španjolske od Engleske i Hrvatske u Ligi nacija, španjolski mediji su kao jednog od krivaca za loše rezultate proglasili vratara Furije Davida De Geu.

Uoči današnjeg premierligaškog dvoboja između Manchester Uniteda i Crystal Palacea, jedan novinar pitao je trenera Crvenih vragova Josea Mourinha kako se De Gea nosi s pritiskom i negativnim kritikama. Mourinho je kao krivca istaknuo Ikera Casillasa.

''Pitate se zašto takve kritike u Španjolskoj. Znate li zašto? Ne znate. Eto, ja znam. Zato što tamo postoji netko jako moćan tko bi želio ponovno upasti u reprezentaciju, a zna da je to teško kad ispred sebe ima najboljeg golmana na svijetu. Da, netko jako moćan želi uskočiti umjesto De Gee u momčad'', ispalio je Mou.

Novinare je zanimalo i ima li taj "moćnik" utjecaja na Luisa Enriquea.

"Ne, nema na Luisa. Luisa poznajem jako dobro i dobri smo prijatelji, ali mediji... Je li taj moćnik igrao za Real Madrid? Da", poručio je na kraju još jedne zanimljive press konferencije Jose Mourinho, a bilo je jasno da je mislio na Ikera Casillasa.

Na početku Mourinhovog mandata na klupi Reala, Portugalac i legendarni golman sjajno su surađivali, no sve je pošlo po zlu u Mourinhovoj trećoj godini u Realu. Casillas je iznenada završio na klupi, sve je manje branio, a Mou je prednost dao Antoniju Adanu. Mourinho je tada izjavio da je Adan puno bolji golman od Ikera. Casillas mu to nikad nije zaboravio i u nedavnom intervjuu nije štedio Portugalca, a on mu je danas uzvratio.

Pročitajte više