Sun: Gospodine Eriksson, vi ste čovjek ispred svog vremena, a mi vam se ispričavamo

ENGLESKI tabloid Sun u tekstu pod naslovom "Trio" Walcott, aludiravši na hat-trick čovjeka koji od jučer nosi naziv engleski wonderkid, slavi pobjedu svojih nogometaša koji su ponovno postali mezimci otočke publike.

Sunovi novinari naglašavaju kako nitko na svijetu nije očekivao ovakvo demoliranje Hrvatske koja na svom Maksimiru nikada ne gubi, pa tako niti bookmakeri u kladionicama koju su na rezultat 4:1 stavili nestvarni koeficijent 100.

Najzanimljivija je isprika bivšem izbornike Svenu Goranu Erikssonu, kojemu su odali priznanje i nazvali ga čovjekom ispred svog vremena.

"Sun je nenamjerno aludirao da je bivši izbornik Sven Goran Eriksson bio smiješan kada je tada još golobradog dječaka Thea Walcotta izabrao među putnike na Svjetsko prvenstvo 2006.

"Sada uviđamo da je gospodin Eriksson bio ispred svog vremena i da je već tada prepoznao njegov neosporan talent. Gospodine Eriksson od svega se srca ispričavamo."

Walcott je očekivano proglašen za najbolje igrača utakmice zaradivši ocjenu devet, dok su jedina dvojica sa šesticama David James i Gareth Berry. U hrvatskim redovima najvišu ocjenu (šest) zaradili su "Englezi" Ćorluka i Modrić te Joe Šimunić, dok je samo trojku zaslužio Ivica Olić.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više