Španjolski insajder: Modrića ste umirovili bez razloga. Situacija je sve jasnija

Foto: Profimedia

LUKI MODRIĆU (38) na kraju sezone istječe ugovor s Realom. Kapetan hrvatske reprezentacije prošle je godine, među ostalima, imao bogate ponude saudijskih klubova, ali je potpisao novi jednogodišnji ugovor i ostao u madridskom klubu. Trener Carlo Ancelotti u aktualnoj sezoni nije ga vidio kao prvotimca, zbog čega se pisalo o Modrićevom nezadovoljstvu i odlasku.

Sakupio je 39 nastupa, dva pogotka i šest asistencija, a priče o odlasku i ostanku stalno se mijenjaju. Marcin novinar Jose Felix Diaz sada tvrdi da je Modrić bliže ostanku u Realu nego odlasku. Podsjetimo, Modrić navodno i dalje ima ponude saudijskih klubova, kao i onih iz MLS-a i Europe, a Dinamo bi ga također rado ponovno vidio u plavom dresu.

"Koliko dugo govorim o tome... Mnogi su ga umirovili, a ja sam rekao da moramo čekati, čekati i čekati. Situacija mi je svaki dan sve jasnija, postotak da će Modrić ostati u Realu je sada jako velik. Nisam imao sumnje. Bez razloga ste umirovili Modrića, on još nije rekao svoje zadnje riječi u Realu", izjavio je Diaz.

Modrić je legenda Reala

Modrić je 2012. stigao u Real iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Isprva je trpio kritike i bio prozivan lošim pojačanjem, no s vremenom je postao madridska legenda. S Realom je osvojio nevjerojatna 23 trofeja te 2018. dobio Zlatnu loptu, priznanje za najboljeg igrača svijeta.

Pročitajte više