Šušak ususret pripremama za kvalifikacije EP-a: Idućih deset dana ima iznimnu težinu za sve nas

U NEDJELJU se se okupili mladi reprezentativci ususret početku kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu. Slijede dvije prijateljske utakmice, a loše vijesti su ozljede Marija Tičinovića i Gorana Jozinovića .

"Obojica će ići na pregled kod specijalista, kako bi se precizno utvrdio intenzitet tih ozljeda. Nadam se da nije ništa ozbiljno, jer se radi o kvalitetnim opcijama za lijevu stranu. Bar da jedan bude sasvim spreman bio bih zadovoljan", rekao je Šušak ove nedjelje na okupljanju dijela reprezentativaca u zagrebačkom hotelu Laguna.

"Već 11. lipnja očekuje nas početak kvalifikacija s Gruzijom, što znači da mi ove dvije utakmice moraju razbistriti dosta stvari vezanih uz igrački kadar. Naravno, kvalitetni nastupi za klubove mogu iznjedriti nekog novog igrača, ali mi ne možemo pobjeći od činjenice da idućih deset dana ima iznimnu težinu za sve nas", dodao je Šušak.

Nakon okupljanja odmah se krenulo prema Splitu. Šuškova ekspedicija pripremat će se u Postirama na Braču, gdje će u idućih tjedan dana odraditi jedanaest treninga. Dodajmo kako je zbog klupskih obaveza nedostajao jedino Filip Ozobić, koji bi trebao stići u utorak.

Popis: Vedran Celjak, Antonio Jakoliš, Mateo Pavlović, Renato Kelić, Franko Andrijašević, Dario Rugašević, Dario Vujičević, Dinko Trebotić, Zvonko Pamić, Besart Abdurahimi, Ante Vukušić, Petar Slišković, Ivan Lendrić i Hrvoje Barišić, Matej Delač, Dominik Picak, Arijan Ademi, Mario Musa, Dino Škvorc, Roberto Punčec, Tomislav Šarić, Andrej Kramarić i Filip Škvorc.

Pročitajte više