TRANSFERI

Talijani: Perišića žele Arsenal i još dva premierligaša

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ pred odlaskom je iz Intera i karijeru bi trebao nastaviti u Engleskoj. Takve vijesti mogle su se čitati već godinama, ali razlika je u tome što Nerazzurri do ovog prijelaznog roka nisu imali u planu prodavati našeg reprezentativca, a sad bi ga rado pustili. A najveći interes pokazuju tri engleska kluba, među kojima i Arsenal.

Perišić je, piše fcinternews.it, jučer bio u klubu kako bi potpisao dokumente vezane za prava na imidž i obavio neke sponzorske obveze, a tamo su mu potvrdili da će klub ovog ljeta slušati ponude za njega.

I Perišiću je jasno da se ne uklapa u viziju novog trenera Antonija Contea, a njegov agent Nelio Lucas na liniji je s Engleskom. Inter ga je, piše isti portal, spreman pustiti za 30 do 35 milijuna eura.

Arsenal se čini kao najizglednija destinacija za hrvatskoga krilnog napadača, a pokušao ga je dovesti i u siječnju. Menadžeru Unaiju Emeryju Perišić se jako sviđa i pokušat će ga dovesti ako mu financijska situacija dopusti. Međutim, budući da drugu godinu zaredom Topnici neće igrati u Ligi prvaka, morat će prvo prodajom nekog iz aktualnoga kadra namaknuti novac za transfer.

Za Perišića su navodno zainteresirani i Leicester i Wolverhampton, ali on nije zainteresiran za njih, pa ni u Interu ne pridaju veliku pozornost tim glasinama.

Pročitajte više