transferi

Talijani pišu: Modrić i Rakitić od ljeta zajedno u velikanu europskog nogometa

Foto: Guliver Image/Getty Images

CIJELO prošlo ljeto pratili smo sapunicu oko transfera Luke Modrića iz Reala u Inter. Priča nije bila nimalo bezazlena i išla je toliko daleko da su čelnici Reala prijetili Interu da će podnijeti tužbu UEFA-i zbog nedopuštenog vrbovanja igrača.

Tada do transfera nije došlo, ali, kako piše ugledni Calciomercato, moglo bi doći ovog ljeta. Talijani pišu da je Modrić i dalje velika želja milanskog kluba, a u Interu bi, osim hrvatskog kapetana, voljeli vidjeti i dokapetana hrvatske reprezentacije Ivana Rakitića.

"Iako je Rakitić izrazio želju za ostankom u Barceloni, Inter će nastaviti s pritiskom na Katalonce i pokušati nagovoriti Hrvata da prihvati novu avanturu", stoji u tekstu u kojem se dalje objašnjava kako bi Rakitić, unatoč činjenici da je ove sezone bio najstandardniji igrač Barcelone, mogao izvisiti jer su Katalonci doveli Ajaxovo čudo od djeteta Frenkieja de Jonga, a Brazilac Arthur je, za razliku od 31-godišnjeg Rakitića, okarakteriziran kao budućnost velikana s Camp Noua.

Što se tiče Luke Modrića, Inter navodno priprema novu invaziju na Madrid u pokušaju da dovede aktualnog osvajača Zlatne lopte.

''Pregovori su zamrznuti, ali definitivno nisu zatvoreni'', zaključuju u Calciomercatu te dodaju da Inter trenutno pomno proučava događanja na Santiago Bernabeuu kako bi još jednom pokušao slomiti Florentina Pereza i doveo Modrića.

 

Pročitajte više