Talijani tvrde: Perišić je odabrao stranu, Icardiju i Wandi ovo se neće svidjeti

Foto: EPA-EFE/Screenshot

TALIJANI se danas zabavljaju Instagram djelovanjem Ivana Perišića. Hrvatski je reprezentativac, opazili su pedantni talijanski novinari, dan uoči gradskog derbija s Milanom na toj društvenoj mreži zapratio Maxija Lopeza i lajkao mu nekoliko objava.

"Čudno prijateljstvo, ništa drugo. No to se neće svidjeti Icardiju i Nari", piše SportMediaset.

Jasna je to Perišićeva poruka bivšem Interovom kapetanu Mauru Icardiju, Perišić je izabrao stranu, smatraju na Apeninima. Naime, Maxi Lopez je Icardijev zakleti neprijatelj budući da mu je Icardi preoteo suprugu Wandu Naru s kojom ima dvoje djece.

Mauro i Maxi su bili najbolji prijatelji dok se u njihov odnos nije umiješala Wanda Nara. Ona je zavela Interovog nogometaša prije šest godina i posve preuzela kontrolu nad njegovim životom.

Wanda Nara, Icardijeva supruga i menadžerica, pokrenula je niz skandala u Interu koji su Icardiju donijeli odbacivanje od kluba i navijača.

U jednom intervjuu se dotakla Perišićeve situacije i propalog transfera u Arsenal pa joj je hrvatski reprezentativac navodno poručio preko Icardija da više ne priča o njemu.

Iz toga su kasnije proizašle priče kako je Interova svlačionica podijeljena na tri klana: balkanski, argentinski i talijanski.

Maxi Lopez nije u dobrim odnosima sa Icardijevima.

"U jednom trenutku sam mu rekao da će kad postane otac shvatiti težinu svojih odluka koje se tiču mene. Nekad se ponaša gore od Wande i odlučio sam da ne želim više nikakav kontakt njim. Nedavno je bio rođendan mog najmlađeg sina i kad sam ga nazvao, Icardi je prekinuo poziv. Kakav dijalog možete imati s takvim čovjekom?"

Ako ništa drugo, Interu utjehu predstavlja pobjeda 3:2 u gradskom derbiju protiv Milana kad već u svlačionici situacija nije blizu idilične.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više