Talijanski trener: Modrić bi s 39 godina radio razliku u Juventusu

Foto: EPA

LUKI MODRIĆU (38) na kraju sezone istječe ugovor s Realom. Kapetan hrvatske reprezentacije prošle je godine, među ostalima, imao bogate ponude saudijskih klubova, ali je potpisao novi jednogodišnji ugovor i ostao u madridskom klubu. Trener Carlo Ancelotti u aktualnoj sezoni nije ga vidio kao prvotimca, zbog čega se pisalo o Modrićevom nezadovoljstvu i odlasku.

Sakupio je 39 nastupa, dva pogotka i šest asistencija, a priče o odlasku i ostanku stalno se mijenjaju. Iako je Marcin novinar Jose Felix Diaz nedavno tvrdio da je Modrić bliže ostanku u Realu nego odlasku, spominju se brojne destinacije u kojima bi mogao nastaviti karijeru. Saudijski klubovi, MLS ili povratak u Dinamo samo su tri opcije, a legendarni hrvatski napadač Alen Bokšić savjetovao je Juventusu da ga dovede.

Talijanski trener Giovanni Galeone (83) očigledno se slaže s Bokšićevom idejom. U razgovoru za Gazzettu dello Sport poručio je da bi Modrić i "s 38 ili 39 godina radio razliku u Juventusu". Inače, Galeone je od sedamdesetih do 2007. godine vodio niz talijanskih klubova poput Udinesea, Pescare i Napolija. Prema podacima Transfermarkta, 1987. osvojio je drugu talijansku ligu s Pescarom.

Pročitajte više