HNL

Toplak: Gorica nas je na pripremama pobijedila 5:1, ali sad smo ih dobro snimili

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

GORICA i Varaždin sutra otvaraju 34. kolo HNL-a utakmicom na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Trener Varaždina Samir Toplak zadovoljan je trenutnim stanjem ekipe i zato ne želi opuštanje.

"Igrači su malo odmorili, jer su to i zaslužili. Sada treba naći dovoljno motiva da idemo u Goricu konkurentni i pravi. Tonus je malo pao, toga sam svjestan, ali nakon ovakve euforije i odličnih rezultata možemo dobro izvući i još jednu utakmicu. Pripremit ćemo se dobro za njih. Snimili smo ih dobro, znamo koje su im dobre i loše strane. Pod novim trenerom su malo promijenili neke taktičke stvari, koje ćemo još odraditi na treningu", rekao je Toplak. 

Poraženi na pripremama

Gorica i Varaždin se dobro poznaju a igrali su međusobno i u pripremnom razdoblju, pa bi ovo mogao biti i sportski revanš, s obzirom na to da je Gorica pobijedila Varaždin.

"Očekujem dobru utakmicu. Oni su izgubili šanse za peto mjesto i možda će i oni probati nešto novo. Kad te dobro ide, onda svi želimo još i još. Oni su izuzetno dobra ekipa, agresivna u brzom otvaranju i ako im "uđeš u mlin", možeš teško strada ti. Sigurno imamo svoje šanse i idemo potvrditi naš status u Goricu", rekao je Toplak pa dodao:

"S njima smo igrali pripremnu utakmicu i izgubili 5:1, ali smo i mi imali šanse, pogotovo kod 2:1, i mogli smo se vratiti u utakmicu. Očekujem otvorenu utakmicu, nešto slično kao protiv Lokomotive. Znamo se braniti i biti opasni prema naprijed i to ćemo i sutra prezentirati."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više