HNL

Toplak: Što dulje budemo držali Hajduk u neizvjesnosti, imat ćemo veće šanse

Screenshot: NK Lokomotiva

SAMIR TOPLAK najavio je utakmicu Lokomotive i Hajduka koja je na rasporedu sutra od 12:55 na Kajzerici. 

"Imali smo vremena za rad i to je dobro, ali nismo imali cijelu momčad na raspolaganju jer su mnogi bili po reprezentacijama i to nije dobro. Ostaje žal zbog toga, ali uspjeli smo napraviti dosta toga s onima koji su bili tu cijelo vrijeme, vidi se pomak i vidi se da su svjesni situacije. Stavio sam pred njih uvjet, a taj je da im ne bude svejedno. I ne smije im biti zbog posla koji rade i zbog kluba koji ih plaća. Želim vidjeti fajterstvo i odlučnost", rekao je Toplak pa dodao:

"Očekujem tvrdu utakmicu. Što ih budemo duže držali u neizvjesnosti, imat ćemo veće šanse. Hajduk ima više samopouzdanja od nas, promijenio je ekipu, ali nije u ritmu koji gazi 90 minuta. Ne smijemo im dati da se razmašu."

Toplak je istaknuo da su ga posebno oduševili juniori koji su trenutno treći u prvenstvu, a nekima je obećao dati priliku protiv Hajduka.

"Ti su klinci sve što želim od igrača, školovani, odlučni, žele učiti. Susreo sam se s njima prvi put i to je bogatstvo za koje nisam ni znao da ovaj klub ima. Očekujem da će neki od njih sutra i debitirati."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više