Torcida: Jeste li na našoj ili strani mafije koja hrvatski nogomet koristi kao osobni bankomat?

Foto: Index

POVODOM gostovanja navijača Hajduka u Metkoviću, gdje su došli kako bi u MOST-ovoj bazi podsjetili na predizborna obećanja inicijative koja je prerasla u treću političku opciju po snazi u državi, oglasili su se iz Torcide:

"Jučerašnji performans je simbolično održan u Metkoviću, mjestu iz kojega je krenila treća politička opcija u državi. Podsjetili smo na njihovo predizborno obećanje o rješavanju stanja u Hrvatskom nogometu za koje vjerujemo da oni mogu ispuniti ukoliko postoji istinska volja. 
 
Simbolična utakmica djece je odigrana ispred 150 pripadnika Torcide, kako bi pokazali kako izgleda onaj istinski sport u kojemu se dvije ekipe pošteno bore za pobjedu na terenu. Pitamo se jesu li zahtjevi za ravnopravnost, poštenje i transparentnost toliko nerealni?

Mi se nećemo predati niti ćemo odustati od naše borbe. Blizu smo kraja čišćenja taloga koji se u Hajduku nakupljao 20-ak godina, a borba za pravedni omjer snaga u hrvatskom nogometu je tek počela. Kao i do sada, opet ćemo izaći kao pobjednici. 
 
Jedino pitanje u cijeloj priči je tko će nam se pridružiti, a tko će stajati na suprotnoj strani i braniti mafiju koja koristi hrvatski nogomet kao osobni bankomat."

Pročitajte više