Torres ljudina: Iz bolničkog kreveta tješio svog uplakanog "krvnika"

Foto: Hina

U 85. minuti utakmice između Deportiva i Atletica cijeli Riazor je zanijemio, a u šoku su bili i svi oni koji su meč promatrali preko malih ekrana.
 
Alex Bergantinos, Deportivov branič, u jednom skoku pogodio je Torresa, a El Nino je s visine pao na travnjak direktno na glavu.
 
Cholo Simeone s klupe je čuo da je nešto puklo, a prizor je bio toliko stravičan da su se igrači obiju momčadi u očaju hvatali za glavu i nisu od užasa mogli pogledati prema Torresu koji je nepomično ležao na travi.
 
Prekid je trajao više od pet minuta, a Torres je stabiliziran i na nosilima prevezen u bolnicu. Kasnije se javio porukom, a nogometni svijet je odahnuo. 
 
Vodstvo Atletica objavilo je kako je Torres u svlačionici došao svijesti i da je počeo govoriti, ali će ipak prenoćiti u bolnici.
 
Cijelu noć primao je poruke suigrača i kolega. Na podršci se zahvalio putem Twittera i poručio da se brzo vraća na teren. 
 
Nesretnom Bergantinosu bilo je najteže jer nije želio ozlijediti Torresa, no sve se dogodilo u žaru borbe. Ipak, premda je to bio nesretni slučaj, igrač Deportiva cijelu noć nije se mogao smiriti. Bio je u šoku, svjestan da je mogao ugroziti život legendarnom napadaču. Odmah nakon utakmice posjetio je Torresa u bolnici, a Fernando je u bolničkoj postelji pokazao da je ljudina.
 
''Fernando se smije, dobro je i poručio je da je sve u redu te da se smirim. Rekao mi je da se takve stvari događaju u sportu i protiv toga ne možemo baš ništa. Svjestan je svega, jedino se udarca ne sjeća. Presretan sam što je na kraju sve dobro'', izvan sebe od sreće pričao je Alex Bergantinos.
 

Pročitajte više