Tottenham daje Modriću povišicu: Sa 50 na 80 tisuća eura tjedno

TOTTENHAM niti ne pomišlja prepustiti Luku Modrića Chelseaju pa će ovih dana krenuti u pregovore oko poboljšanja ugovora. Carlo Ancelotti je za Modrića ponudio gotovo 30 milijuna eura, no Harry Redknapp mu namjerava dati gotovo dvostruko veću plaću.

Daily Mail piše kako će se predstavnici Tottenhama do petka sastati sa Zdravkom Mamićem kako bi razgovarali o novom ugovoru za Modrića. Tottenhamov "maestro" trenutno zarađuje oko 50 tisuća eura tjedno, a poboljšanim ugovorom bi dobio povišicu od još 30-ak tisuća tjedno. Time bi stao uz bok Kingu i Woodgateu, najbolje plaćenim igračima u klubu koji tjedno zarađuju oko 80 tisuća eura.

Dodajmo i da se spominje kako Redknapp želi dovesti Curtisa Daviesa iz Aston Ville, a i da razmišlja o skupom Edinu Džeki.

Ćorluki stiže konkurencija

Engleski mediji pišu da je Harry Redknapp pripremio ponudu Manchester Cityju od 9 milijuna funti za transfer 21-godišnjeg braniča Micaha Richardsa.


The Sun piše da je Redknapp upoznat kako bi Richards bio zainteresiran za transfer. Mladi nogometaš bio je u svojim tinejdžerskim danima, u kojima je prikupio i 11 nastupa (1 gol) za engelsku A reprezentaciju, označen kao velika nada nogometa na Otoku.

Međutim, u zadnje vrijeme ne igra dovoljno dobro da bi zaslužio poziv izbornika Fabija Capella, koji ga nije uvrstio niti na prošireni popis od 30 kandidata za Svjetsko prvenstvo.

Iako Richards može odigrati i na srednjem i na bočnom braniču, Redknapp ga prvenstveno vidi kao ofenzivnog desnog beka. Tu poziciju u Tottenhamu igra Vedran Ćorluka, bivši Richardsov suigrač u Manchester Cityju.

Pročitajte više