TOTTENHAMOVO ČUDO

Tottenham je već ispao, a onda je Kane ušao u svlačionicu i sve promijenio

Foto: Getty Images / Guliver Images

TOTTENHAM slavi nevjerojatnu pobjedu u polufinalu Lige prvaka i Lucasa Mouru koji ih je odveo u finale pogotkom u posljednjoj sekundi utakmice protiv Ajaxa u Amsterdamu. Spursi su slavili 3:2 i zato što su izgubili prvi susret 1:0 prolaze u finale zbog više postignutih golova u gostima.

Na poluvremenu smo vidjeli potpuno drugačiju sliku. Ajax je bio bolji, igrao fantastično i zasluženo imao vodstvo od 2:0. Ajax je već praktički bio u finalu. Spursi su u jednom poluvremenu morali zabiti tri gola bez ijednog primljenog, a vjeru da to mogu ostvariti, unio je ozlijeđeni Harry Kane, inače prvi strijelac Tottenhama koji posljednjih tjedana ne igra zbog ozljede gležnja.

"U poluvremenu je ušao u svlačionicu i ludovao na nas govoreći da možemo igrati bolje. To smo svi znali, ali trebalo nam je njegovo vodstvo u tom trenutku. Znali smo što će se dogoditi čim je ušao u svlačionicu jer nije bio sretan. Podignuo nas je i njegovo prisustvo je od ogromnog značaja za nas", rekao je desni bek Tottenhama, Kieran Trippier.

Kane je nakon utakmice izjavio kako se nada da će biti spreman za finale. Ove sezone do ozljede zabio je 24 gola u 39 utakmica u svim natjecanjima.

"Harry je nevjerojatan za Tottenham i Englesku. Ne znam koliko će mu još trajati oporavak, ali naravno da se nadamo da će se vratiti zbog utjecaja koji ima na nas, čak i kada ne igra", završio je Trippier.

Pročitajte više