Tottenham: S oduševljenjem možemo izvijestiti da smo realizirali transfer Davida Bentleyja!

MLADI, 23-godišnji veznjak Blackburna David Bentley u četvrtak će službeno potpisati ugovor s londonskim premierligašem Tottenhamom.

Transfer engleskoga nogometnog reprezentativca dogovorili su predstavnici dvaju klubova. Na službenoj internetskoj stranici Tottenhama objavljeno je:

"S oduševljenjem možemo izvijestiti sve navijače da smo realizirali transfer Davida Bentleyja!"

Engleski reprezentativac je prošao medicinski pregled jučer navečer te će danas potpisati petogodišnji ugovor. Tottenham će Blackburnu platiti 15 milijuna funti odštete, od čega će, kako tvrdi The Sun, pola pripasti Arsenalu, jer je Arsene Wenger prije dvije i pol godine nakon posudbe prepustio svog igrača Roversima.

Nogometaš kojega Englezi smatraju vjerojatnim nasljednikom Davida Beckhama zabio je 21 gol u 133 nastupa za klub s Ewood Parka. 

S Lukom Modrićem i Giovanijem dos Santosom sad će tvoriti jednu od najuzbudljivijih ofenzivnih veznih linija u Premierligi.

Sve se glasnije spominje da će ista biti zaokružena Andrejem Aršavinom. Ruski je nogometaš u srijedu javno obznanio da je White Hart Lane njegova želja. Klub iz Londona, međutim, nudi Zenitu za otkup ugovora 27-godišnjeg Rusa 18 milijuna funti. U klubu iz Sankt Peterburga traže 24.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više