TOTTI U ZLATU U poklonu za 25 godina vjernosti Romi zasjat će protiv Lazija

Foto: Twitter

KRALJ RIMA, Gladijator, Kapetan... Niz je nadimaka koje je tijekom sjajne karijere dobio Francesco Totti, ali sada je dobio poklon temeljen na još jednom - Zlatni dečko.

Nike, koji je sponzor Rome i njene 40-godišnje legende, 25 godina Tottijeve vjernosti klubu njegovog života, obilježava posebnom kopačkom "Tiempo Totti X Roma", koja dolazi u ograničenoj seriji i zlatne je boje.
 
 
Totti će "srebrni pir" s Romom proslaviti u zlatnim kopačkama. Za prvu momčad je doduše debitirao 1993., ali u nju je bio uključen godinu ranije i to nakon što je 1989. odbio Lazio.
 
Upravo će protiv najvećeg, gradskog rivala promovirati nove kopačke. U nedjelju se igra Derby della Capitale između Rome i Lazija, a ako Totti uđe u igru, ovaj put će ga biti još lakše prepoznati nego inače.
 
Totti je ove sezone sakupio 24 nastupa, ali gotovo sve kao rezerva. Svih posljednjih godina, pa tako i ove, govori se o njegovom odlasku u mirovinu, ali Totti je i dalje tu, pa ne bi trebalo čuditi ako ga u zlatnim kopačkama vidimo i iduće sezone. 
 
Novu obuću je najavio kao "kopačku koja predstavlja mene i moju vječnu ljubav za Romu":

Pročitajte više