TRANSFERI

TRANSFERI Real dovodi zamjenu za Modrića, Kovač želi Balea

PRIJELAZNI rok u punom je jeku, a najaktivnije je oko transfera Neymara kojeg žele Barcelona i Real Madrid, Maura Icardija koji je na listi nekoliko klubova te Edina Džeke, Ivana Perišića i Dejana Lovrena.

Rok za dovođenje igrača u talijanskoj Serie A istječe 23. kolovoza, a u Francuskoj, Španjolskoj i Njemačkoj tržnica se zatvara 2. rujna. Ovdje možete iz minute u minutu pratiti sve najbitnije događaje iz svijeta transfera.

21:00 Gazzetta dello Sport prenosi kako je Dejan Lovren sve bliže dolasku u Romu. U sljedećim danima bi se trebao transfer završiti.

18:00 Varaždin je napustio Goran Jozinović. Bivši igrač Hajduka je prije nekoliko dana tek potpisao, a već je otišao. Novi prvoligaš se predomislio pa je umjesto debija napustio redove Varaždina.

17:00 Calciomercato tvrdi kako je Real Madrid sve dogovorio s nizozemskim veznjakom Donnyjem van de Beekom. Talijani su ga predstavili kao idealnu zamjenu nakon što Modrić jednom napusti Real.

14:40 - United je u problemima. David De Gea još uvijek nije potpisao produljenje ugovora s Unitedom iako je u principu dogovorio ugovor prije mjesec dana na svotu od 350 tisuća funti tjedno u trajanju od šest godina. 

14:15 - Barcelona se pomirila s time da Phillipe Coutinho neće biti prodan ovog ljeta, piše Marca i navodi kako je transfer propao u trenutku kada je zatvoren prijelazni rok u Engleskoj. 

Katalonci su uvjereni da samo u Premiershipu ima klubova koji bi mogli i željeli financirati kupovinu Phillipea Coutinha pa je stoga odlučeno da Brazilac ostaje na Camp Nouu. 

13:30 - Sky javlja da je Roma sve dogovorila s Montpellierom, Robin Olsen postat će novi igrač francuskog prvoligaša. Transfer bi trebao iznositi oko 9 milijuna eura.

12:25 - Nakon što nije uspio dovesti Leroya Sanea i nakon što je dogovorio dolazak Ivana Perišića, Niko Kovač okrenuo se dovođenju Garetha Balea. Njemački Sport 1 piše da su počeli pregovori Velšanina i Bayerna, a sve bi se moglo završiti jako brzo. 

12:00 - Nacer Chadli iz Monaca stiže na posudbu u Anderlecht, već je u gradu!

11:25 - Corriere dello Sport piše da je Daniele Rugani pristao otići iz Juventusa u Romu na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa. Druga opcija za Romu je naš Dejan Lovren koji je pristao smanjiti zahtjeve za plaću kako bi mogao doći u Rim. 

10:45 - Srpski portal Sportekstra objavio je kako je Keisuke Honda, bivši igrač Milana i jedan od najpoznatijih japanskih nogometaša, jako blizu dolaska u Milan. Honda ima 33 godine i vjeruje se da će imati želju odigrati barem još jednu sezonu prije nego ode u zasluženu nogometnu penziju.

10:40 - Marca piše kako je Real zainteresiran za Neymara i spreman na njegovo dovođenje, ali prvo mora prodati nekog od igrača kako bi mogao financirati transfer. Na odlasku su Bale kojeg želi Bayern, James kojeg želi Atletico i Mariano Diaz kojeg želi Monaco. 

10:15 - Calciomercato piše da Milan aktivno traži kupca za Andrea Silvu. Napoli i Monaco su otpali, a Milan želi od prodaje Portugalca zaraditi oko 30 milijuna eura. 

10:00 - Carles Alena iz Barcelone komentirao je moguć povratak Neymara u Kataloniju. 

"Za Neymara ne bi bilo dobro da ode u našeg rivala, svi se nadamo da će se vratiti."

09:25 - Omer Toprak napustio je Borussiu Dortmund i pridružio se Werderu iz Bremena gdje će sljedeće sezone igrati kao posuđeni igrač.

08:40 - Oglasio se Donny van de Beek iz Ajaxa, jedan od nogometaša koje Real želi dovesti kako bi pojačao vezni red, i rekao kako se pregovara s Realom te istaknuo kako bi volio da sve završi što prije. U Madrid bi trebao stići za oko 50 milijuna eura. 

08:15 - Pierre-Emerick Aubameyang i Alexandre Lacazette pregovaraju s Arsenalom o produljenju ugovora, piše The Sun. Aubameyangov ugovor istječe u sezoni 2020./2021., a Lacazetteov tek godinu kasnije, ali Arsenal se želi osigurati. 

07:35 - Tuttosport jutros na naslovnici donosi vijest o tome da je Milan odlučio krenuti po Antu Rebića te da su spremni platiti 40 milijuna eura. Više detalja bit će poznato kroz dan. 

07:20 - Nakon što su se jučer u utrci za Maura Icardija jasno postavili Juventus i Napoli koji mu nude po 8 i 10 milijuna eura godišnje i ugovor na pet godina, u priču se uključila i Roma, piše Corriere dello Sport. Nije poznato kakvu ponudu mu je pripremila Vučica, ali sada je potpuno jasno kako kreće licitacija za jednog od najboljih napadač Serie A.

07:15 - The Sun danas piše da Frank Lampard želi dovesti Bena Chilwella iz Leicestera nakon što njegovoj momčadi istekne zabrana kupovanja igrača, a spreman ga je platiti 70 milijuna funti.

Pročitajte više