Trener Istre pred Slaven: Odmah ćemo se postaviti kao glavni na terenu

Foto: Igor Kralj/Pixsell

ISTRA 1961 i Slaven Belupo danas od 17 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli igraju utakmicu 18. kola Supersport HNL-a. Prva je to utakmica HNL-a nakon povratka sa zimske pauze, a koja i spada u ovaj dio sezone. Odigran je još i susret Gorice i Varaždina koji je prebačen u ovaj dio sezone zbog odgode prije pauze. Utakmicu je najavio trener Istre Gonzalo Garcia.

"Moji igrači su uzbuđeno što liga počinje. Želimo se natjecati, želimo nastaviti s borbom. Krećemo protiv Slaven Belupa, kluba koji je u prvom dijelu sezone ostvario sjajan rezultat. Prva tri tjedna priprema smo usmjerili na fizičku spremu igrača, a nakon Božića su igrači radili individualno. Igrači su potpuno spremni, zadovoljan sam ekipom kakvu imamo, posebno sad kad imamo dovoljno opcija na krilu kad se vratio Lisica, a tu su Duvnjak i Mahmoud", rekao je Garcia pa dodao:

"Bili smo aktivni tijekom pauze i jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Plan je da se od početka postavimo kao glavni na terenu, moramo biti koncentrirani jer Slaven kažnjava svaki pad koncentracije ili povlačenje. Moramo biti agresivniji nego inače jer će Slaven sigurno krenuti s pritiskom na našu obranu."

Pročitajte više