LIGA PRVAKA

Trener Milana nakon teškog poraza od Chelseaja: Nije bitno koga nije bilo u ekipi

Foto: EPA

CHELSEA je u Dinamovoj skupini u trećem kolu Lige prvaka došao do prve pobjede. Englezi su deklasirali Milan 3:0, a golove su zabili Fofana u 24., Aubameyang u 56. i James u 61.minuti. Chelsea je od početka bio dominantna momčad, no nakon gola Fofane klub iz Londona se pošteno napromašivao, a Milan je svoju jedinu, ali pravu šansu u prvih 45 minuta imao u sudačkoj nadoknadi kad je Rade Krunić iz blizine promašio čisti zicer. 

U nastavku ista slika. Chelsea se poigravao očajnim gostima, posebno je impresivan bio James, koji je bio stalna prijetnja po gol Milana, a stigao je zabiti i treći pogodak svoje momčadi. Prije njega je drugi gol postigao Aubameyang, upravo na asistenciju Jamesa. Utakmicu je na konferenciji za medije komentirao trener Milana Stefano Pioli.

"Morali smo bolje reagirati kod Krunićeve šanse, to je neosporno. Nismo dobro ušli u utakmicu, malo smo se pogubili i radili pogreške čak i kad nas Chelsea nije pritiskao. Kad radite takve greške protiv ovako dobrog protivnika, stvari postaju komplicirane", rekao je Pioli pa dodao:

"Nije bitno koga nije bilo. Mislio sam da je momčad spremna za ovu utakmicu i svjesna svih opasnosti koje im prijete, ali bez obzira na to nismo bili dobri. Gubili smo lopte i davali previše prostora igračima Chelseaja. Porazi nam moraju pomoći da rastemo. U subotu ponovno imamo šansu pokazati kakva smo momčad."

Pročitajte više