LIGA PRVAKA MLADIH

Trener mladog Dinama: Pobjeda generacije

Foto: Goran Stanzl / Pixsell

IGOR JOVIĆEVIĆ postigao je još jedan povijesni uspjeh s juniorima Dinama, koji su preko Liverpoola stigli do četvrtfinala Lige prvaka. Njegova momčad je u 90 minuta remizirala 1:1 protiv engleskog rivala na Hitrec-Kacianu, a onda na penale slavila 4:3 i stigla među osam najboljih juniorskih ekipa u Europi.

>>> DINAMO - LIVERPOOL 1:1 (4:3) Juniori na penale srušili Liverpool za četvrtfinale

>>> Junak Horkaš: Idemo do kraja u Ligi prvaka

>>> VIDEO Navijači s požarnih stepenica navijali za mladi Dinamo

>>> Tvorac "malog" Dinama: Čekat ću klupu prve momčadi i 20 godina ako treba

>>> Tko su mladi dinamovci na čelu s vratarom koji rasturaju u Europi

"Presretni smo! Borili smo se opet do kraja i uspjeli protiv ovako velikog kluba. Veliki je ovo uspjeh, ali ostajemo čvrsto nogama na zemlji ponizni i puni vjere u sebe. Ovo je utakmica generacije", prva je reakcija trenera Dinama Jovićevića.

"Moramo ostati skromni i ići korak po korak kao do sada. Liverpool je bio jedan od tri glavna kandidata za osvajanje Lige prvaka. Imaju specifičan sustav koji prenose na starije ekipe i jako je teško igrati protiv njih. Iz tranzicije su najopasniji i traže brza krila. Možda je to drukčije izgledalo s tribina, ali vjerujte mi, to je jako teško zaustaviti a mi smo uspjeli danas u tome. Također, malo smo više preskakali igru, ali kada se pogledaju svih 90 minuta mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", naglašava Jovićević.

Pročitajte više