Trener Zvezde: Poraz 0:1 od Milana daje nam nadu

TRENER Crvene Zvezde Dušan Bajević nakon minimalnog poraza od Milana u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka izjavio je kako taj rezultat njegovoj momčadi daju nadu za uspjeh u uzvratu na domaćem terenu.

"Pokušat ćemo napraviti povoljan rezultat u beogradu. Dat ćemo sve od sebe. U Beogradu će biti puno teže, ali sve je moguće pred našim fanatičnim navijačima" - kazao je Bajević nakon utakmice dodajući kako je zadovoljan rezultatom.

"No, moglo je biti i drugačije. Milan je mogao postići još golovoa, ali to smo mogli i mi. Više bih volio da smo postigli barem jedan gol, pa makar primili i drugi" - kaže trener Zvezde, prenosi Mondo.

Od većeg poraza nogometaše Zvezde spasio je vratar Ivan Ranđelović, koji je kazao kako je njegova momčad dala sve do sebe, te da će isto učiniti i u Beogradu za 14 dana.

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Filipo Inzaghi, koji je kazao su prošli bolje nego što su očekivali. "Prošlo je bolje nego što je itko od nas zaista i očekivao, s obzirom na to da je Zvezda za ovu utakmicu trenirala dva mjeseca, a mi 10 dana. Bilo bi lijepo da smo postigli još pogodak ili dva, jer ćemo u Beogradu zaista morati boriti se za ostanak u Ligi prvaka" - kazao je Inzaghi.

"Manjak vremena za pripreme nadoknadili smo željom. Ipak očigledno je da to nije bila blistava partija. Crvena Zvezda je mlada ekipa, koja je ovdje bila na velikom ispitu. Većim dijelom utakmice bili su u podređenom položaju, ali sigurno je da će u uzvratu pokušati odigrati drugačije" - kazao je trener Milana Ancelotti.

A.H.

Pročitajte više