Tudor je bijesan utrčao u teren. Slijedio je debakl

Screenshot: Twitter

NEVJEROJATNO je Marseille u posljednjem kolu protiv Tottenhama na svom terenu u niti deset minuta prvo ostao bez prolaska skupine Lige prvaka, a zatim i bez trećeg mjesta, koje bi mu donijelo utješnu nokaut-rundu Europa lige. Prvo je u 86. minuti, pri rezultatu 1:1, Sead Kolašinac promašio nemoguće sa samo tri metra i tako šokirao Igora Tudora. U četvrtoj minuti nadoknade pak Marseilleov trener je potpuno poludio.

I dalje je rezultat bio 1:1, čime je Marseille imao barem nokaut-fazu EL-a, ali svi njegovi igrači bili su na polovici suparnika tražeći gol za pobjedu i prolazak u LP, ali i zato što, kako svjedoče Tudorovi igrači, nisu znali da im bod nosi utješno prezimljavanje u Europi. 

Tudor je uletio u teren, ali to nije pomoglo Marseilleu

U posljednjem napadu domaćih, u posljednjoj minuti nadoknade Matteo Guendouzi je dva puta izgubio loptu, na što je ona došla do Harryja Kanea. Iako je bilo jasno da će odmah krenuti Tottenhamova kontra, Marseilleovi ofenzivci Amine Harit i Alexis Sanchez, koji su bili prvi do Kanea, samo su stali i nisu ga niti pokušali zaustaviti. Tudor je na to poludio i utrčao je u teren barem metar, i to na strani kojom je išao Tottenhamov napad, te je bijesno skačući pozivao igrače da se vrate.

Kane je usprkos Tudorovom igranju obrane odmah proigrao Pierre-Emilea Hojbjerga. Uz njega su prema golu krenula još dvojica igrača Tottenhama, a engleski val branio je samo jedan igrač Marseillea, Chancel Mbemba. Slijedio je gol Tottenhama za pobjedu i prvo mjesto skupine te potpuno izbacivanje Marseillea iz Europe.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SE RASPAO MARSEILLE

Pročitajte više