HNL

Tudor: Stanko na stoperu? Nema utakmice na kojoj nisam pogriješio

Foto: Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell

PORAZ kod Slavena (2:1) u 22. kolu HNL-a bio je tema druženja Hajdukovog trenera s novinarima i pred iduću prvenstvenu utakmicu sutra od 15 sati na Poljudu protiv Gorice.

Stanka Jurića, žestokog i agresivnog defenzivnog veznjaka, Tudor je na toj utakmici stavio na mjesto stopera, a on je zbog svojih spomenutih karakteristika već do 37. minute dobio dva žuta kartona.

"Pouke se izvlače svaki dan. Nema utakmice u kojoj nisam nešto pogriješio, to je takav posao. Normalno da je rezultat uvijek taj koji kod većine ljude detektira pogrešku. Ona je vezana usko uz to. Da sudac nije dao prvi žuti karton koji nije bio, vi biste rekli da je to bila dobra odluka da Jurić igra na toj poziciji. Ali, gazimo dalje, nećemo se osvrtati."

Je li Jakoliš lijevi bočni?

Ne bih htio o pojedincima, vidjet ćemo. Sutra će biti 11 koji su u ovom trenutku za mene najbolji. Mogu se dogoditi jedna, dvije ili tri promjene. Sutra ćemo imati ekipu koja je baza za dalje.

Osjećate li pritisak nakon poraza u Koprivnici?

Ogroman mi je pritisak, hahaha.

Kako ste zadovoljni prijelaznim rokom?

Mario je sve rekao jučer, ne bih ništa dodavao.

Koja je taktika za Goricu?

Bitno je standardizirati momčad s obzirom na nove stvari koje se rade. Mislim da će se sutra vidjeti neloših stvari. Čeka nas uvijek neugodan protivnik.

Hajduku je Gorica tradicionalno nezgodan protivnik?

Ako budu igrali Špikić i Kalik želim da odigraju lošu utakmicu. Gorica ima dobru tranziciju, pogledali smo sve njihove utakmice. Bez obzira što su drugi igrači njihov trener ima prepoznatljivost.

Koja je poruka navijačima?

Pozivam ih da dođu i podrže ovu momčad u stvaranju. Momci će kao i uvijek dati sve od sebe, i sigurno da guštaju igrati na Poljudu. Ljudi vole ovaj klub bez obzira što ima uvijek nekih stvari. Pozivam da naprave dobru atmosferu.

Gledate li tablicu, Osijek i Rijeka su blizu?

Osijek i Rijeka su bili na bod, povećali smo prednost. Nisu oni stigli, mi smo se odmakli. To je totalno nebitno, tek smo došli, idemo biti bolji.

Slijede četiri teške utakmice?

To je nebitno, svi moramo igrati sa svima. Bitno je da mi budemo što bolji.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više