Tudor zbog Juventusa odbio igrati za Hrvatsku?

PREMA nekim informacijama Igor Tudor mogao je igrati u subotu protiv Bugara, no zbog Juventusa je od Kranjčara navodno zatražio odmor. Glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza tvrdi kako to nije istina.
Naime, Tudor je u srijedu bio na magnetskoj rezonanci, a Sportske novosti pišu kako je dr. Bahtijarević glasnogovorniku Rotimu rekao kako će s Tudorom biti sve u redu, te da će se priključiti reprezentaciji nakon prigodnog tretmana.

Glasnogovornik HNS-a Rotim izjavio je za Index.hr kako mu je Bahtijarević preko telefona rekao samo da će odluku o Tudorovom nastupu donijeti naknadno, nakon razgovora s reprezentativcem. Istog dana, tijekom popodneva, odlučeno je da Tudor ne igra.

U razgovoru s liječnicima Tudor je, naime, otkrio da se ne osjeća baš dobro i da ne zna hoće li moći igrati zbog istegnuća ligamenata, što je i potvrdila liječnička ekipa reprezentacije.

No, Cico Kranjčar navodno je novinaru Sportskih novosti rekao kako ga je Tudor zamolio za razgovor i napomenuo kako ima ugovor s Juventusom još četiri godine, a tamo nisu zaboravili koliko je mirovao zato što ga je Jozić forsirao nezaliječenog. "Što sam mogao nego složiti se da ode kući." – navodno je rekao Kranjčar.

Pročitajte više