Tuttosport: Juventus želi Salaha na ljeto, opcija je i zamjena za Dybalu

Foto: EPA-EFE

JUVENTUS će na ljeto poslati ponudu od 50 milijuna eura za Mohameda Salaha, a uz novac, u smjeru Engleske bi išao i Paulo Dybala, tvrdi talijanski list Tuttosport.

Ukupna vrijednost transfera tako bi iznosila 125 milijuna eura, što je puno manje od 200 milijuna o kojima je Guardian pisao prije nekoliko dana.

Dybala je ove sezone za Juventus postigao samo dva pogotka u 20 nastupa u Serie A. Argentinac je odličan igrač, ali i zvijezda ćudljivog karaktera sklona sukobima sa suigračima i trenerima. Tijekom nedavnog remija Juventusa i Parme, Dybala je nezadovoljno napustio klupu i otišao u svlačionicu prije kraja susreta. 

Drugi talijanski list Corriere Dello Sport ima neke druge informacije. Juventus ne planira prodati Dybalu, ali ponuda od 120 milijuna eura mogla bi ih natjerati da se predomisle. Ono što potvrđuju je to da Juventus želi dovesti Salaha na ljeto, ali ne spominju Dybalu u kontekstu Salahovog transfera

Također, pišu da je Manchester City u siječnju skautirao Dybalu tijekom utakmice Juventusa i Lazija. Ako netko može platiti 120 milijuna eura, onda je to sigurno City.

 

Pročitajte više