UEFA na generalnoj probi objavila sastave Reala i Liverpoola

Twitter (Maddock Mirror)

FINALE Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola na rasporedu je večeras u 20:45 na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Nakon što je prije tri tjedna na službenoj mrežnoj stranici slučajno objavila kako je Liverpool kontinentalni prvak, Europska nogometna organizacija ponovno je napravila propust.

>> LIVERPOOL JE POBJEDNIK LIGE PRVAKA Objavila je UEFA na službenoj stranici

Premda Zinedine Zidane i Jürgen Klopp na tiskovnim konferencijama nisu htjeli otkriti imena prvotimaca i formacije kojima se međusobno planiraju sučeliti, u javnost je lansirana fotografija sastava španjolskog i engleskog kluba za današnji ogled. 

Dan uoči finala u novinarskoj su loži Olimpijskog stadiona na jednom od monitora bile prikazane postave i formacije Real Madrida i Liverpoola.  

Startnu jedanaestoricu za Real Madrid trebali bi činiti: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, Ronaldo i Benzema. Na klupi bi bili: Casilla, Nacho, Bale, Vazquez, Hakimi te Asensio i Kovačić.

Liverpool bi, pak, utakmicu trebao započeti u sastavu: Karius, Alexander-Arnold, van Dijk, Lovren, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Milner, Salah, Firmino i Mane. Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Can i Solanke trebali bi biti u statusu pričuva.

Predstavnici europske krovne nogometne organizacije ispričali su se za propust, no poručili su kako je riječ tek o uobičajenoj probi. 

 

Pročitajte više