Ususret spektaklu u Spaladium Areni: Vanillu predvode Santini i Livaja, Svaguša okupio Hajdukovce

SAMO DVA dana prije početka jubilarnog desetog izdanja malonogometnog turnira Četiri kafića postalo je jasno kako je najatraktivniju momčad okupila momčad Bobisa Joška Svaguše.

Nekadašnji predsjednik Hajduka doveo je Hrvoja Maleša, Darija Šimića, Vedrana Runju, Mikija Rapaića, Ivicu Mornara, Anasa Sharbini pa i Marina Tomasova, ponajboljeg igrača Hajduka ove jeseni.

"Stanko Poklepović zabranio mi je govoriti i otkrivati karte. Ja se puno ne miješam u struku, kao što se nisam miješao niti dok sam bio predsjednik Hajduka, sve sam prepustio njemu i Zoranu Vuliću", rekao je Svaguša na posljednjoj press konferenciji prije turnira.

Inače, branitelj naslova, momčad Kaurija broji neka poznata imena poput golmana Nurkovića, braću Senijada i Besima Ibričića, Stanka Bubala, Almira Turkovića i Igora Muse, Roberta Jarnija te dva Splitovca, Antu Žužula i Antu Ercega.

Momčad Tropica Marka Bralića morala se zadovoljiti nešto slabijim igračkim kadrom, a tu su Subašić, Križanac, braća Vitaić, Obilinović, Kalinić, Lovrek, Čop, Vukojević i bivši predsjednik Torcide Žan Ojdanić.


Na koncu, najjača momčad čini se ona Vanille, za koju će zaigrati Ivan Rakitić, Pranjić, Schildenfeld, Spahić, Santini, Livaja, Pralija i Vastić. Voditelji ove momčadi su Hari Vukas i trener Zadrana Dalibor Zebić.

Predstavljenja monografija turnira Tomislava Gabelića

Dodajmo kako je ususret desetom izdanju turnira u klubu Tropic predstavljena je monografija turnira autora Tomislava Gabelića.

"Velik broj ljudi izašao mi je u susret, puno su pomogli podacima, fotografijama....Ovaj turnir obilježile su četiri brojke. To su 6 (broj prijatelja koji pokrenuli projekt), 225 (igrači koji su nastupili), 45 000 (ukupno gledatelja) , i najvažnije prikupljeno je preko 2 mil kuna što je i donirano u humanitarne svrhe", rekao je Gabelić.

Pročitajte više