Zlatan Ibrahimović

Utakmica na kojoj je Zlatan vrijeđao sve svoje suigrače

Foto: Guliver Image/Getty Images

FLORIAN JUNGWIRTH, nogometaš San Josea, otkrio je da je na jednoj utakmici u MLS-u Zlatan Ibrahimović svih 90 minuta vrijeđao suigrače. 

Jungwirth je na tom susretu San Jose Earthquakesa i Los Angeles Galaxyja bio zadužen za čuvanje legendarnog Šveđanina i ostao šokiran onim što vidi i čuje.

"Mislim da je to bilo 2018. godine i da je to bila naša prva utakmica protiv Zlatana. Čovjek je bez prestanka svih 90 minuta vrijeđao sve svoje suigrače", prisjetio se Jungwirth.

"Meni je bilo smiješno, njima nije. Svi su bili tako isprepadani, bojali su ga se. Smijao sam se jer su svi izgledali kao dječica pored njega. "Tatice, mogu li dobiti nešto od tebe?" Eto, tako je to izgledalo."

Ibrahimović je u Los Angelesu igrao 2018. i 2019. godine prije nego što se u siječnju ove godine kao slobodan igrač vratio u Milan.

"Nisam se usudio provocirati ga. Postoje neki igrači koji postanu još bolji ako ih provocirate. Ako to radite Zlatanu, nećete pobijediti."

Nedavno je Luke Shaw, nogometaš Uniteda, otkrio da je Zlatan u Manchesteru znao biti grub i bezobrazan prema suigračima na treninzima. 

Pročitajte više