ČUDESNI DE GEA SPASIO UNITED U ŠPANJOLSKOJ Englezi igru Mourinhove momčadi nazivaju tragičnom (0:0)

Foto: Guliver Image/Getty Images

U PRVOJ utakmici osmine finala Lige prvaka Sevilla i Manchester United odigrali su bez golova, a tim rezultatom mora biti zadovoljniji engleski velikan.
 
Čak 25 udaraca prema golu Uniteda imali su domaći, a nevjerojatni vratar De Gea je upisao osam obrana. S dvije obrane krajem prvog dijela spasio je Mourinhovu momčad. 
 
Prvo je nakon lijepe akcije domaćih skinuo N`Zonzijev udarac koji je išao ispod grede, a zatim minutu kasnije pokazao da je vjerojatno najbolji vratar na svijetu - s tri metra obranio je Murielov udarac glavom.
 
 
"Nevjerojatan je, donio je toliko bodova Unitedu ove sezone. Najbolji je igrač ove momčadi", nahvalio je Paul Scholes španjolskog vratara.
 
United je imao samo jedan udarac u okvir domaćeg gola.
 
"Sve o igri Uniteda govori to što je De Gea bio najbolji. Rezultat 0:0 je ponekad dobar, ali siguran sam da će United morati u uzvratu zabiti dva gola jer će jedan sigurno primiti", izjavio je bivši nogometaš Liverpoola Mark Lawrenson, a legendarni Ian Wright poručio da bi se osjećao odvratno nakon ove tragično odigrane utakmice da je navijač Uniteda.
 
"Ovo je potpuno suprotno od Fergusonove ere", jednostavno je objasnio BBC kako je izgledao United u Španjolskoj. 
 

Pročitajte više