Vaha: Ne razmišljam o budućnosti i transferima. Ne znam ni što će biti sa mnom.



VAHID HALIHODŽIĆ najavio je na današnjoj press konferenciji u Maksimiru prvu utakmicu polufinala Kupa protiv Slaven Belupa..

"Igramo protiv protivnika koji nas je prije nekoliko kola iznenadio u Maksimiru, remizirajući rezultatom 0:0. Prošlo kolo u Koprivnici slavili su s 4:0 i sigurno da nam neće biti lako. Ipak, nadam se našem dobrom izdanju i pobjedi. Što se tiče kadra, Bišćan je počeo raditi, kao i Vrsaljko. Zdravstvena situacije ide nabolje i to je nešto što mi stvara optimizam. Izgleda da bi uskoro mogao imati sve igrače na raspolaganju, što je rijetkost", rekao je u najavi utakmice trener Modrih.

"Nisam gledao utakmicu Slavena i Karlovca, ali gledao sam utakmice Koprivničanaca od dolaska trenera Roya Ferenčine i upoznat sam s novinama koje je uveo u momčad. Igraju nisku i agresivnu obranu, a u kontranapadima visoko izlaze naprijed, tako da mogu biti vrlo opasni. No, Dinamo u zadnje vrijeme igra puno bolje. Primjerice, ja sam jako zadovoljan utakmicom sa Zagrebom, posebice drugim poluvremenom. Znate, igrali smo tamo bez pet glavnih igrača, a uputili dvadeset udaraca na gol", dodao je.

"Ne razmišljam o slaganju momčadi za sljedeću sezonu ili transferima, ne znam ni što će sa mnom biti"

O planovima za budućnost nije želio puno govoriti...

"Normalno je da neki naši igrači žele otići u inozemstvo, to je priča u svakom klubu kada se bliži kraj sezone. Nažalost pa ovaj klub živi od prodaje igrača, a želi ostvariti ozbiljan europski rezultat. To se međusobno kosi i tako je jako teško igrati. Primjerice, Lille je nedavno odbio ponudu za Hazarda od 40 milijuna eura, tako se gradi momčad za velike rezultate. U ovakvoj situaciji, kao što je Dinamova, jako je teško voditi kadrovsku politiku. Ja iskreno ne razmišljam o budućnosti, sljedećoj sezoni, transferima i mogućim pojačanjima. Ne znam ni što će biti s mnom. Želim samo ovu sezonu dovest do kraja kako spada. Osvojiti prvenstvo i Kup i dodatno unaprijediti igru momčadi, za kraj će.

Pročitajte više