Varteks u prijateljskom susretu remizirao sa Zagorcem

VARTEKS je u Krapini kod tamošnjeg trećeligaša Zagorca odigrao prijateljsku trening utakmicu koja je završila neriješenim ishodom 2:2.

U prvom su dijelu Varteksovci bili nadmoćniji jer su igrali u standardnoj uigranoj postavi: Pokrivač, Jertec, Bašić, Golik, Novinić, Šafarić, Kardum, Vladimir Vuk, Begović i Liber a Krapinsku je mrežu dvaput nogom (a ne glavom) zatresao Enes Novinić - u 9. pa ponovo u 31. minuti.

U drugom dijelu je Zlatko Dalić u igru uveo mlade Prahića, Lesjaka, Gordana Vuka, Mislava Radoša, Smrekara, Viljevca i nešto starijega Hrmana pa je igra poprimila i drugačiji tijek - naime, unatoč htijenju i dobrim potezima prvoligaša, trećeligaši su dvaput iz naoko banalnih situacija uspjeli smanjiti pa i izjednačiti vodstvo Varaždinaca: u 67. minuti Kapetan iz gužve pogađa za 1:2 a u 87. izjednačujući zgoditak -loptu od prečke iza leđa Bešenića šalje Štrok.

Valja napomenuti kako je na vratima Varteksa u prvome dijelu bio Hrvoje Ivanković dok je "čuvar" mreže u drugome dijelu bio mladi Luka Bešenić.

A.H./NK Varteks

Pročitajte više