MMA

Vaso Bakočević objavio sliku u kolicima: "Neću stati dok me ne ubijete kao kera"

Foto: Instagram

VASO BAKOČEVIĆ doživio je poraz u najiščekivanijoj regionalnoj borbi. Crnogorski borac nakon samo 60-ak sekundi u Šibeniku je izgubio od Francisca Croate Barrija.

Bakočević se na startu ozlijedio prilikom pokušaja low-kicka. Nije htio predati borbu, Barrio je iskoristio njegovu ozljedu i, na oduševljenje publike, ugušio Bakočevića. Barrio i Bakočević su prethodnih godina nekoliko puta dogovorili borbu, ali bi ona svaki put propala. Sada su konačno ušli u oktogon, ali su se i u njemu premalo zadržali.

"Za one koji nisu gledali. Pukao mi je mišić na samom početku meča i to je bilo to. Nisam se htio predati i rekao sam sucu da ne prekida. Protivnik me je nastavio udarati i krenuo me gušiti. Nisam tapkao niti bih ikada živ tapkao tijekom ovog meča. Ali izgleda da sam zaspao na sekundu. Da sam popio nokaut za 5 sekundi kao Ben Askren, ne bi mi bilo krivo, ali tragedija je ovako izgubiti. Eto, i to mi se dogodilo nakon ovoliko mečeva. Čim se oporavim, vraćam se. Neću stati dok me ne ubijete kao kera. Pozdrav", napisao je Vaso uz fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst u kolicima.

Uoči borbe Bakočević je pokazivao i srednji prst publici. U drugoj objavi na Instagramu objasnio je da je to bilo upućeno ljudima iz lože.

Pročitajte više