VELIKAN Zlatan odbio čak 15 milijuna eura jer je ozlijeđen

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ još jednom je pokazao svoju veličinu! Odbio je produženje ugovora s Manchester Unitedom jer je ozlijeđen.
 
Naime, Zlatan se teško ozlijedio na utakmici Europske lige protiv Anderlechta i na travnjak će se vratiti tek sljedeće godine. Ugovor s Manchesterom ima do kraja sezone, a Jose Mourinho želi ga zadržati.
 
Ponudio mu je ugovor pod istim uvjetima kao dosad, odnosno 15 milijuna eura po sezoni. Međutim, Ibrahimović, koji će sljedeće godine proslaviti 36. rođendan, samo mu se zahvalio. Smatra da ne zaslužuje primati plaću dok je ozlijeđen.
 
To ne znači da je odbio United i nastavak karijere na Old Traffordu te da ide u MLS, već samo da bi u Engleskoj mogao primati plaću tek onda kad se oporavi od ozljede, a izvjesno je da će to biti tek dio sljedeće sezone. 
 
Ovo nije prvi takav slučaj, još uvijek se pamti potez Fernanda Redonda koji je nakon ozljede u Milanu, na jednom od prvih treninga otkako je stigao na San Siro, odbio primati plaću cijele dvije sezone dok se u potpunosti nije oporavio.

Pročitajte više