VELIKANI, PAŽNJA Berlusconi progovorio o budućnosti Milanovog fenomena

Foto: Getty Images / Guliver Image

POLOVICA Europe sanja nasljednika Gianluigija Buffona. Juventus, dva Manchestera, Real, Barcelona. Svi žele vidjeti fantastičnog Gianluigija Donnarummu na vlastitom golu, koji još uvijek čeka prvi profesionalni ugovor s Milanom, a trenutačni mu ističe na ljeto 2018. godine. 

> Zlatni klinac koji će zasjeniti Buffona i Maldinija

Klub ti uskoro konačno trebao dobiti nove vlasnike iz Kine, od čega praktički ovisi i njegova budućnost na San Siru. Čudesni 18-godišnji vratar više je puta javno izjavio ljubav Rossonerima, čiji je navijač od djetinjstva, i želi ostati do kraja karijere.

Međutim, s druge strane njegov menadžer Mino Raiola koristi svaku priliku kako bi podigao cijenu svom igraču i time drži budnima sve zainteresirane klubove.

Često se može čuti iz Torina kako će Donnarumma stići u Juventus i službeno naslijediti Buffona, a navodno su Pep Guardiola i Manchester City spremili između 120 i 150 milijuna eura za mladog talenta, koji bi u tom slučaju postao najskuplji nogometaš u povijesti.

Ipak, nakon svega se odlučio oglasiti i Silvio Berlusconi, koji je još uvijek vlasnik Milana...

"Gigio je nasljeđe Milana. On je prekrasan proizvod naše škole i vođa generacije. Donnarumma u srcu nosi Milan i nije na prodaju. Jednostavno, on je nedodirljiv", rekao je Berlusconi, čime je praktički zatvorio vrata svim zainteresiranim klubovima, iako se u nogometu nikada ne zna. 

Pročitajte više