Video: Ancelotti: Još ništa nije gotovo

Foto: AFP

NAKON niza neuspjeha koje mu je momčad u posljednje vrijeme upisivala, Chelseajev menadžer Carlo Ancelotti napokon je mogao prokomentirati jednu utakmicu u kojoj je rezultat bio onakav kakvoga je priželjkivao.

Ispadanja u FA Cupu od Evertona i samo bod iz dvije posljednje prvenstvene utakmice (Fulham, Liverpool) nisu ostavile traga na Chelseaju, koji je s 2-0 na gostovanju svladao København u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka. Oba je pogotka u utorak navečer postigao Nicolas Anelka.



"To je nogomet, loši rezultati moraju se brzo zaboraviti i mora se biti usredotočen na ono što slijedi. Danas smo odigrali dobro i ostvarili smo dobar rezultat. Bili smo koncentrirani na igru i dobro se pripremili za dvoboj. No, još ništa nije gotovo, ispred nas je novih 90 minuta i nema opuštanja", kazao je Ancelotti, koji je bio zadovoljan i onime što je pokazao njegov novi napadač Fernando Torres.

I nakon treće odigrane utakmice za londonski sastav, gol Španjolac pristigao iz Liverpoola još uvijek čeka."Odigrao je dobru utakmicu. Ključ za pobjedu bio je posao koji su odradili napadači, a oni su bili opasni cijelo vrijeme. Torres nije zabio, međutim, odigrao je fantastično", zaključio je Ancelotti.

Pročitajte više