VIDEO Brunson se vratio i odveo Knickse do druge pobjede nad Indianom

Foto: EPA

KOŠARKAŠI New York Knicksa na svom su parketu pobijedili Indiana Pacerse 130:121 u drugoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije NBA-a te poveli s 2:0 u seriji na četiri pobjede. Jalen Brunson vratio se nakon ozljede u prvom poluvremenu i potaknuo povratak Knicksa, koji su vodili 24:17 kada je Brunson izašao, ali su u drugo poluvrijeme ušli s gubitkom od 73:63.

Brunson je izazvao ovacije rasprodanih tribina u Madison Square Gardenu nakon što je izveo Knickse na zagrijavanje prije treće četvrtine. Odigrao je 24 minute drugog poluvremena i ostvario 29 poena, četiri asistencije, dvije ukradene lopte i jedan skok.

OG Anunoby je zabio 28 poena prije no što je napustio teren u trećoj četvrtini zbog ozljede lijeve tetive. Knicksi već igraju bez Mitchella Robinsona, koji će izostati najmanje šest tjedana nakon pogoršanja ozljede lijevog gležnja u prvoj utakmici, i Juliusa Randlea, koji je izvan parketa zbog ozljede desnog ramena zadobivene u siječnju.

Donte DiVincenzo također je imao 28 poena, dok su Josh Hart (19 poena, 15 skokova) i Isaiah Hartenstein (14 poena, 12 skokova) upisali double-double za Knickse.

Haliburton predvodio Pacerse s 34 poena

Tyrese Haliburton imao je 34 poena i devet asistencija za Pacerse, dok je Obi Toppin zabio 20 poena. Andrew Nembhard je ubacio 15 poena, Pascal Siakam je dodao 14 poena i devet skokova, a T.J. McConnell je imao double-double od 10 poena i 12 asistencija.

Treća utakmica na rasporedu je u petak navečer u Indianapolisu.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više