HRVATSKI NOGOMETAŠI

VIDEO Budimir zabio u pobjedi Mallorce, to mu je već treći gol

Foto: Getty Images/Guliver Image

MALLORCA je u 8. kolu La Lige pobijedila Espanyol 2:0, a odličnu utakmicu opet je odigrao Ante Budimir.

Hrvatski napadač je u 37. minuti spretno zabio vodeći gol za domaćina. Sastre je ubacio s desnog krila, a Budimir refleksno prsima skrenuo loptu u gol za 1:0. Budimiru je to bio treći ovosezonski gol nakon što je prije tri tjedna zabio dva komada Getafeu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku golova i najzanimljivijih trenutaka možete pogledati OVDJE.

Konačnih 2:0 postavio je Sevilla u 73. minuti.

Rođeni 28-godišnji Zeničanin u HNL-u je igrao u Gorici, Interu i Lokomotivi prije nego što je 2014. godine otišao u St. Pauli za milijun eura. Nijemci su ga posudili Crotoneu koji ga je otkupio za isti iznos dvije godine kasnije pa ga nakon četiri dana prodao Sampdoriji za 1,8 milijuna eura.

U Sampdoriji se nije naigrao pa je opet posuđen Crotoneu koji ga je opet u ljeto 2018. kupio od Sampdorije, ovaj put za dva milijuna eura, ali ga je u siječnju ove godine posudio Mallorci. U 18 nastupa u drugoj španjolskoj ligi zabio je pet golova i Španjolci su ljetos otkupili od Crotonea za 2,2 milijuna eura.

Pročitajte više